Natuurlijk kun je je eigen fiets meenemen, maar verblijf je bij Bike & Sleep, dan behoort het huren van E-bikes tot de mogelijkheden. De nieuwste Specialized E-bikes road en off-road zullen tot uwer beschikking staan, desgewenst in combinatie met GPS of zélfs met een gids.

Contacteer ons gerust om de voorwaarden te kennen voor het huren   van deze fietsen. Op voorhand reserveren is wel noodzakelijk.

Belgische Ardennen

Moeten we je de Belgische Ardennen nog voorstellen? Glooiende hellingen, pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten, maken deze streek tot het perfecte decor voor jouw fietsvakantie. De Ardennen tellen heel wat bewegwijzerde fietsroutes die er om vragen ontdekt te worden. Zowel de ervaren fietser als de beginneling vindt hier vast wel een tocht die bij zijn/haar mogelijkheden past. Smeer die kuiten maar in en weet dat je daarna tot rust komt bij Bike & Sleep!

“Wij verbleven met een aantal vrienden 4 dagen bij Bike & Sleep. Een onvergetelijke fietsvakantie, waarbij we heel wat zweet hebben gelaten. Maar gelukkig konden we uitrusten in de perfecte accommodatie van Bike & Sleep. Het ontbrak ons aan niets en de avonden waren minstens zo memorabel als onze fietstochten.”

Familie Marinus