TOUT LE MONDE

Dit volledig gerenoveerde Ardens herenhuis heeft 4 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen waarop men op elke verdieping telkens een badkamer kan op terug vinden. Het huis is uitgerust met een keuken met alle voorzieningen, combi oven, koffiemachine, afwasmachine, ijskast en aparte diepvriezer.

In de tuinberging is een barbecue aanwezig en mogelijkheid tot berging van fietsen. Het huis wordt omringt door een mooi onderhouden tuin inclusief tuinmeubels. In de woonkamer kan je een TV (Proximus TV) met een DVD-speler terug vinden. Er is overal draadloos internet beschikbaar.

Alle voorzieningen

4 slaapkamers
12 personen
2 badkamers
Barbecue
Grote tuin (incl. tuinmeubels)
Volledig huis

Belgische Ardennen

Moeten we je de Belgische Ardennen nog voorstellen? Glooiende hellingen, pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten, maken deze streek tot het perfecte decor voor jouw fietsvakantie. De Ardennen tellen heel wat bewegwijzerde fietsroutes die er om vragen ontdekt te worden. Zowel de ervaren fietser als de beginneling vindt hier vast wel een tocht die bij zijn/haar mogelijkheden past. Smeer die kuiten maar in en weet dat je daarna tot rust komt bij Bike & Sleep!

Reserveer uw verblijf

Selecteer hieronder de start- en einddatum van jouw verblijf. Je kan telkens kiezen tussen een weekend, week of midweek. Inchecken kan telkens vanaf 15u, en uitchecken gebeurt om 11u00.
Jouw gewenste periode gekozen? Vul hiernaast al jouw contactgegevens in en klik op "Reserveren!". Zodra we jouw reservatie hebben ontvangen, contacteren we je kortelings.

Calendar is loading...
- Vrij
 
- Bezet
 
- In optie